سفارش تبلیغ
صبا ویژن
هرکه برای کاری با تو دوستی کند، با برآوردنش از تو روی خواهد گرداند . [امام علی علیه السلام]
بنام خداوند بخشنده مهربان
کد خبر: 203266
تاریخ انتشار: 11 فروردین 1392 - 02:25
تعداد نظرات: 1 نظر
دولت آینده فارغ از آن که متعلق به چه طیف سیاسی ، حزبی و اقتصادی باشد، دولتی است که وارث بسیاری از برنامه ها و اقدامات دولت های پیشین خواهد بود و زمانی سکان قوه مجریه کشور را در دست می گیرد که در نیمه سال سوم برنامه پنجم قرار خواهیم داشت.

مشرق -مقام معظم رهبری در سخنرانی مهم در ابتدای امسال در حرم مطهر رضوی تاکید مهمی بر توجه دولتمردان به مسائل کلان اقتصادی داشتند ؛ ایشان در رابطه با ضعف های اقتصادی موجود در کشور بیان داشتند :

"ضعف ما در اقتصاد، که به سختیِ معیشت گروه‌هائی از مردم منتهی شد، عبارت است از وابستگی به نفت ــ که عرض کردم این یکی از ضعفهای ما است ــ بی‌اعتنائی به سیاستهای کلان اقتصادی، و سیاستها و تصمیم‌گیری‌های پی‌در‌پیِ روزمرّه. مسئولین کشور ــ مسولینِ امروز و بخصوص مسئولین آینده که بعد از انتخاباتِ امسال بر سر کار خواهند آمد ــ به این نکته توجه کنند؛ کشور باید سیاست اقتصادیِ کلانِ روشن و مدوّن و برنامه‌ریزی‌شده داشته باشد؛ حوادث گوناگون نتواند تغییر و تبدیلی در آن ایجاد کند."

اما یک بررسی اجمالی از عملکرد اقتصادی سه رئیس جمهور در 23 سال گذشته نشان می دهد؛ دولت هایی که با رای مردم توانستند سکان هدایت قوه مجریه را بدست بگیرند ، توجهی به سیاست های کلان اقتصادی کشور شامل برنامه های اول تا پنجم توسعه و سند چشم انداز و .... نداشته و بنابر صلاحدید و تفکرات خود به اقتصاد کشور نگاه کرده اند .

به طور مثال در دولت سازندگی اصرار بر سیاست های تعدیل اقتصادی توسط هاشمی رفسنجانی بر اجرای کامل برنامه توسعه کشور ارجحیت داشت و که تورم بی سابقه و ..... حاصل این نگاه اقتصادی  توسط دولتمردان بود .

همچنین در 8 سال مدیریت دولت اصلاحات تشکیل تیم اقتصادی دولت توسط خاتمی برای اصلاح ساختار اقتصاد کشور توانست وقت و انرژی چهار سال اول دولت وی را بگیرید و نهایتا به سرانجام نرسید و در دور دوم که با ورود به مسائل حاشیه ای تنها چیزی که برای دولت اهمیت نداشت ،تداوم سیاست های برنامه توسعه کشور بود که نتایج آن در درصد اجرای این برنامه ها مشخص است ،بطوریکه کتابی به نام «ربع قرن نشیب و فراز» توسط وزارت امور اقتصادى و دارایى در سال ،83 یعنى زمان مدیریت تیم اقتصادى دولت هشتم منتشر شد که خوب است نگاهى به بخشی از مطالب این کتاب ، داشته باشیم.

این کتاب در بحث چالش هاى برنامه سوم، به رشد بى رویه واردات در این برنامه اشاره کرده و مى نویسد:

«رشد بى رویه واردات طى برنامه سوم که به مراتب فراتر از درآمدهاى ارزى دائمى کشور ارزیابى مى شود، عملاً منجر به افزایش دامنه کسرى تراز تجارى کالایى بدون نفت از منفى 10‎/5 میلیارد دلار در سال 1379 به حدود منفى 20 میلیارد دلار در سال 1381 گردیده است.»

در صفحه 32 این کتاب چنین آمده است: «افزایش سقف بودجه ارزى کشور نسبت به ارقام پیش بینى شده در ماده 60 قانون برنامه سوم توسعه توأم با برداشت هاى مکرر از حساب ذخیره ارزى با عناوین مختلف عملاً موجب شده که علاوه بر تشدید وابستگى بودجه به درآمدهاى نفتى در سال هاى برنامه سوم، اهداف اولیه ماده مزبور نیز تا حد زیادى مخدوش شود. »

همچنین در این کتاب نوشته شده که «سیاست هاى انبساطى اعتبارى در برنامه سوم توسعه در عمل موجب تخصیص بخش عمده اى از رشد منابع اعتبارى در بخش بازرگانى داخلى و خدمات گردیده است که به دلیل ساختار غیرمولد این بخش فاقد آثار تولیدى بوده و بیشتر معطوف به افزایش سطح عمومى قیمت ها خواهد بود.»

اما دولت نهم و دهم که با شعارهای انقلابی بر سر کار آمد ،انتظار میرفت که حداقل تفاوتی با دولت های قبل داشته باشد و با نگاهی جدی و عملی به سند چشم انداز 20 ساله جمهوری اسلامی ایران در این راه قدم بردارد ،اما متاسفانه شاهد بودیم که در 7 سال گذشته نه تنها سیاست های کلان اقتصادی از نگاه دولتمردان دور ماند بلکه هیچگونه پایبندی به شعارهای اولیه نیز نداشتند .

شعارهای اقتصادی که در این دولت داده شد مانند ،کاهش بیکاری ، کاهش نرخ سود بانکی ، کاهش تورم و ..... عملا شاهدیم که هیچکدام از این مسائل محقق نشد و رئیس جمهور حتی برای ارائه گزارش عملکرد دولت در پایان سال اول برنامه پنجم توسعه کشور در مجلس حاضر نشد و وی بارها با انتقاد از نحوه تنظیم سند چشم انداز نشان داده بود که به اجرای  سیاست های کلان  اقتصادی اعتقادی ندارد و با این اقدام عملا این اعتقاد خود را اثبات کرد .

اما دولت آینده فارغ از آن که متعلق به چه طیف سیاسی ، حزبی و اقتصادی باشد، دولتی است که وارث بسیاری از برنامه ها و اقدامات دولت های پیشین خواهد بود و زمانی سکان قوه مجریه کشور را در دست می گیرد که در نیمه سال سوم برنامه پنجم قرار خواهیم داشت، یعنی دولت یازدهم خواه ناخواه وارث نیمی از عملکرد دولت فعلی در قبال این برنامه توسعه ای کشور و مجری نیم دیگر آن است؛همچنان که وارث بسیاری از عملکردها و رفتارهای دولت های قبلی درقبال سایر برنامه های توسعه ای پیشین و همچنین سیاست های کلی نظام خواهد بود؛ از این رو بحث درباره چالش های پیش روی دولت آینده و ارائه راهکارهایی برای حل آن اهمیت بیشتری می یابد ؛ نخبگان اجرایی آینده کشور از یک سو باید بدانند در چه شرایطی عهده دار امور کشور می شوند و از سوی دیگر چه برنامه ای برای حل چالش های پیش روی خود باید داشته باشند.


  
  
نکات مهم روزهای اول متاهلی
یکشنبه 11 فروردین 1392 ساعت 06:00
مرجع : سایت خبری باشگاه خبرنگاران جوان
ازدواج و از تب و تاب افتادن احساسات عاشقانه، از آن تجربه‌های ناخوشایندی است که بسیاری از زوج‌ها درگیر آن هستند.زندگى مشترک عرصه کمال است نه صحنه پیکار.
نکات مهم روزهای اول متاهلی
به گزارش افکارنیوز، گاه حس می‌کنید کسی را که عاشقانه دوست داشتید گم کرده‌اید یا او ناگهان به آدم دیگری تبدیل شده است یا شاید فکر کنید که از اول درباره او اشتباه کرده‌اید و این چیزی نبوده که می‌خواستید. این نه مساله پیش پا افتاده‌ای است و نه چیزی که بتوانید به سادگی از آن چشم‌پوشی کنید. از خودتان می‌پرسید این اتفاق کی و چگونه رخ داده است؟ چطور ممکن است چنین اشتباهی کرده باشید؟ و چرا همه نقشه‌هایتان غلط از آب درآمده؟ غمگین و دلسرد می‌شوید، امیدهایتان را بر باد رفته می‌بینید و بارها و بارها حال و گذشته رابطه‌تان را زیرورو می‌کنید. اما اینها چیزی را عوض نمی‌کند؛ این اتفاقی است که افتاده و از این پس، نوع مواجهه شماست که اهمیت دارد

بنابراین توصیه می کنیم قبل از این که سایه سردی بر زندگی تان بیفتد، این نکته ها را بخوانید و به کار ببندید:

زندگى مشترک عرصه کمال است نه صحنه پیکار

بنابراین یار و یاور هم باشید و سعى نکنید بر همسرتان تسلط یابید. به عبارت دیگر با هم و در کنار هم باشید نه جدا از هم و رو در روى هم! خانواده زمانى موفق خواهد بود که در آن هماهنگى وجود داشته باشد و همه اعضا در یک محفل انس با کمال صمیمیت و شادى زندگى کنند. بنابراین همسران جوان باید از هر نوع رفتارى شامل طعنه‏زدن، تحقیر و مقایسه کردن همسر با دیگران و… پرهیز نمایند.

از ابراز محبت نسبت به یکدیگر دریغ نورزید
ابراز محبت به‏ موقع در زندگى مشترک، نشاط و طراوت و علاقه را به دنبال خواهد داشت. این امر فقط لازمه چند روز نخستین ازدواج نیست بلکه با گذشت زمان نهال نوپاى زندگى به درختى تناور تبدیل مى‏شود که نیاز بیشترى به آبیارى دارد. با ابراز محبت و نشان دادن عشق و علاقه به هم، مى‏توان این درخت تناور را براى همیشه بارور و باطراوت نگاه داشت و بر نشاط آن افزود.

عاشقانه به هم نگاه کنید
نحوه نگریستن هر یک از ما به دیگرى، به « چگونه بودن ما » بستگى دارد نه به « چگونه بودن او ». شیفتگى زمانى حاصل مى‏شود که فکر کنید همسرتان فردى باشکوه، ناب، صمیمى، خوش‏ خُلق و خوش‏ برخورد است. این شیوه نگرش به همسران جوان مى‏آموزد به جاى اینکه عشق را جستجو کنند، با عشق و محبت به زندگى نگاه کنند. زبان نگاه، زبان مؤثرى است. شما با نگاه کردن به طرف مقابل به او مى‏فهمانید به صحبت کردن با وى علاقه‏مند هستید. حالات نگاه کردن اثر معجزه‏انگیزى در ایجاد صمیمیت میان زوجین جوان دارد. میل به صمیمیت نه تنها جنبه جسمى بلکه جنبه روانى نیز دارد.

وقتى اشتباه می ‏کنید، صادقانه و صمیمى اعتراف کنند
صداقت و اظهار پشیمانى و ندامت تنها علاج واقعه است. قبول نکردن اشتباه و نپذیرفتن خطا، اختلافات را دامن خواهد زد.

در مطرح کردن مسائل ناخوشایند و نامطلوب سعى کنید خود را هم دخالت دهید
مثلاً به جاى اینکه بگویید « چرا با فلانى این طور برخورد کردى »، بهتر است بگویید: « کاش با فلانى این طور برخورد نمى‏کردیم. »

اگر خطایى از همسر خود مشاهده نمودید، زود از کوره در نروید
سفره دل‏تان را نزد هر کسى باز نکنید. بخصوص پیش پدر و مادرتان درددل نکنید زیرا این کار موجب سرافکندگى همسرتان شده و امکان آشتى را بسیار ضعیف مى‏ کند.

اگر می خواهید عشق و علاقه‏تان تداوم داشته باشد
نخست باید بدانید زمان کافى را براى با هم بودن و ابراز محبت کردن اختصاص بدهید. سعى کنید به انگیزه عشق و ازدواج‏تان بیندیشید؛ با همسرتان در باره نخستین روزهاى آشنایى و دوران خوشِ اولین روزها گفتگو کنید. یادآورى شادى‏ها و رویدادهاى شیرین، هم وجودتان را گرم کرده و هم تازگى و طراوت رابطه شما را با همسرتان حفظ خواهد کرد.

انعطاف‏پذیرى یکى از ویژگى‏هاى مهم براى ایجاد سازگارى بیشتر و سلامت روانى است
با چشم‏پوشى و نرمش نسبت به برخى رفتارهاى کودکانه و لجبازى‏ها نه تنها مى‏توان از تنش‏هاى بى‏دلیل پیشگیرى نمود، بلکه مى‏توان از همان اول زندگى بنیاد خانواده را مستحکم نمود. زوج‏هاى جوان باید به خاطر داشته باشند که مسائل و موارد اختلاف و یا اختلاف‏برانگیز را براى رسیدن به یک دیدگاه مشترک طرح نمایند، نه به تکرار و تثبیت کدورت‏ها و دشمنی ها.
کد مطلب: 206894

  
  
هر آنچه که از نارسایی قلبی باید بدانید
یکشنبه 11 فروردین 1392 ساعت 06:20
این روزها نارسایی قلب به وضعیت رایجی تبدیل شده است که نه تنها در میان افراد مسن بلکه در میان جوانان نیز شیوع قابل توجهی یافته است.
هر آنچه که از نارسایی قلبی باید بدانید
به گزارش افکارنیوز، نارسایی قلب به این معنی است که قلب به تدریج یا یکباره از تپیدن باز می ایستد. نارسایی قلبی باعث می شود میزان کافی خون و اکسیژن به بخش های مختلف بدن فرستاده نشود.

نارسایی قلب بیماری تلقی نمی شود اما سندرم مزمنی است که به تدریج پیشرفت می کند و درصورتیکه شدید شود می تواند کشنده باشد.

وضعیت بسیاری از افرادی که به نارسایی قلبی مبتلا هستند به موقع تشخیص داده نمی شوند چرا که علائم آن نادیده گرفته می شود یا اغلب به استرس نسبت داده می شود.

از رایج ترین علائم نارسایی قلبی می توان به مشکل در تنفس، سرفه های مزمن، عدم اشتها، خستگی و ضربان شدید قلب اشاره کرد.

افرادی که از نارسایی قلب رنج می برند، می‌توانند با روش های درمانی مناسب زندگی معمول خود را داشته باشند.
کد مطلب: 206858

  
  
کد خبر: 254426
تاریخ انتشار: 10 فروردین 1392 - 08:45
آیا می دانید آمار منتشره از دنیای اینترنت چقدر شگفت انگیر هستند، آیا برایتان مهم است که بدانید آمارگردش اطلاعات اینترنتی دریکسال چقدر است؟......

تسنیم: اینکه در سال 2012 چند ایمیل ارسال شده؟ چند دامنه ثبت شده؟ محبوب ترین مرورگرهای اینترنت کدام بوده اند؟ چند نفر کاربر اینترنت هستند؟ و........سوالاتی هستندکه پاسخ های pingdom برای آنها چنین است:
 
موسسه مانیتور اینترنت pingdom گزارشی آماری از دنیای اینترنت در سال 2012را منتشر کرده است که جزئیات این آمارهاخواندنی است:
 
درگزارش پینگدام آمده است :برای جمع آوری چنین اطلاعاتی تا انتهای اینترنت رفته اند و از آنجا برگشته اند ، و سپس به بررسی و مقایسه یک لیست بسیار جذاب پرداخته اند.
 
اینکه در سال 2012 چند ایمیل ارسال شده؟ چند دامنه ثبت شده؟ محبوب ترین مرورگرهای اینترنت کدام بوده اند؟ چند نفر کاربر اینترنت هستند؟ و........سوالاتی هستندکه پاسخ های pingdom برای آنها چنین است:

 
ایمیل


 
• 2?2 میلیارد – تعداد کاربران ایمیل در سراسر دنیا.

• 144 میلیارد – تعداد ایمیل های ارسال شده روزانه در سراسر دنیا.

• 61 درصد – سهم ایمیل های غیر ضروری از کل ایمیل های ارسال شده!

• 425 میلیون – تعداد کاربران فعال جیمیل در دنیا. که این سرویس دهنده ایمیل را به شماره یک دنیا تبدیل کرده اند.

• 68?8 درصد – سهم اسپم ها از کل ترافیک ایمیل دنیا.

• 50?76 درصد – سهم گروه داروها و مشتقات دارویی از کل اسپم های دنیا در 2012.

• 0?22 درصد – میزان اکانت های ایمیلی که توسط فیشینگ آسیب دیده یا سرقت شدند. نسبت به کل کاربران ایمیل دنیا.

 
وب سایت ها، صفحات وب و سرویس دهندگان هاست


 
• 43 درصد – از یک میلیون سایت برتر دنیا، توسط هاست های آمریکایی میزبانی می شوند.

• 48 درصد – از 100 وبلاگ برتر دنیا با وردپرس مدیریت می شوند.

• 75 درصد – از 10 هزار وب سایت برتر دنیا با نرم افزارهای بازمتن مدیریت می شوند.

• 54?9 میلیون – از سایت های دنیا از وردپرس قدرت گرفته اند.

• 3?5 میلیون – صفحات وب قدرت گرفته از وردپرس که در هر ماه به نمایش درآمده اند.

• 35 درصد – صفحات وب طی 2012 چاق تر و حجیم تر شده اند.

• 4 درصد – صفحات وب طی 2012 کندتر شده اند.

• 191 میلیون – تعداد بازدیدگنندگان سایت های گوگل در آمریکا طی ماه نوامبر.

 
وب سرورها

 
• 6?7 درصد – میزان کاهش وب سایت های قدرت گرفته از آپاچی در 2012.

• 32?4 درصد – میزان افزایش سهم IIS از وب سایت ها در 2012.

• 36?4 درصد – میزان افزایش سهم NGINX از وب سایت ها در 2012.

• 15?9 درصد – میزان افزایش سهم Google از وب سایت ها در 2012.

 
نام های دامنه

 
• 246 میلیون – تعداد دامنه های ثبت شده در تمام دامنه های سطح بالا .

• 329 – تعداد دامنه های سطح بالا.

• 100 میلیون – تعداد دامنه های تحت دات com در پایان 2012.

• 14?1 میلیون – تعداد دامنه های تحت دات net در پایان 2012

• 9?7 میلیون – تعداد دامنه های تحت دات org در پایان 2012.

• 6?7 میلیون – تعداد دامنه های تحت دات info در پایان 2012.

• 2?2 میلیون – تعداد دامنه های تحت دات biz در پایان 2012.

• 32?44 درصد – سهم سایت GoDaddy.com از تمام دامنه های ثبت شده دنیا در 2012.

• 2?45 میلیون دلار – قیمت دامنه Investing.com، گرانترین دامنه فروخته شده در 2012.

 
کاربران اینترنت


 
• 2?4 میلیارد – تعداد کاربران اینترنت در سراسر جهان.

• 1?1 میلیارد – تعداد کاربران اینترنت در قاره آسیا.

• 519 میلیون – تعداد کاربران اینترنت در قاره اروپا.

• 274 میلیون – تعداد کاربران اینترنت در آمریکای شمالی.

• 255 میلیون – تعداد کاربران اینترنت در آمریکای لاتین و کشورهای حوزه کارائیب.

• 167 میلیون – تعداد کاربران اینترنت در قاره آفریقا.

• 90 میلیون – تعداد کاربران اینترنت در خاورمیانه.

• 24?3 میلیون – تعداد کاربران اینترنت در اقیانوسیه و استرالیا.

• 565 میلیون – تعداد کاربران اینترنت در چین. این کشور رتبه اول کاربران اینترنت دنیا را در اختیار دارد.

 
رسانه های اجتماعی

 
• 85962 – تعداد پست های ماهیانه منتشر شده در هر Page فیسبوک در برزیل. فعال ترین کشور دنیا در فیسبوک.

• 1 میلیارد – تعداد کاربران فعال ماهیانه فیسبوک.

• 47 درصد – سهم خانم ها از فیسبوک.

• 40?5 سال – میانگین سن کاربران فیسبوک.

• 2?7 میلیارد – تعداد لایک های روزانه فیسبوک.

• 200 میلیون – تعداد کاربران فعال ماهیانه تویتر.

• 9?66 میلیون – تعداد توییت های ارسال شده طی مراسم افتتاحیه المپیک لندن 2012.

• 175 میلیون – میانگین تعداد توییت های روزانه ارسال شده در 2012.

• 37?3 سال – میانگین سن کاربران تویتر.

• 307 – میانگین توییت های سالانه ارسال شده توسط هر کاربر.

• 51 – میانگین تعداد دنبال کنندگان (فالوورهای) هر کاربر.

• 163 میلیارد – توییت های ارسال شده از زمان راه اندازی تویتر تا ژولای 2012.

• 187 میلیون – تعداد کاربران LinkedIn.

• 135 میلیون – تعداد کاربران فعال ماهیانه گوگل پلاس.

• 5 میلیارد – دفعات فشرده شدن دکمه +1 گوگل پلاس در هر روز.

 
مرورگرهای وب جستجو

 
• 1?2 تریلیون – تعداد جستجوهای انجام شده در گوگل طی 2012.

• 67 درصد – سهم گوگل از بازار جستجوی آمریکا.

 
موبایل

 
• 1?3 میلیارد – تعداد تلفن های هوشمند مورد استفاده در دنیا.

• 5?3 میلیارد – تعداد موبایل های مورد استفاده در دنیا.

• 5 میلیارد – تعداد کاربران موبایل در دنیا.

• 465 میلیون – تعداد اسمارت فون های اندرویدی فروخته شده در بازار طی 2012. سهم 66 درصدی بازار.

• 31 درصد – کاربران اینترنتی آمریکا از تبلت و کتابخوان الکترونیک استفاده می کنند.

• 13 درصد – ترافیک اینترنت دنیا روی موبایل ها است.

• 1?3 اگزابایت – میزان ترافیک دیتای ماهیانه مصرف شده روی موبایل ها در دنیا.

• 59 درصد – از ترافیک موبایل دنیا صرف تماشای ویدیو شده است.

• 500 مگابایت – میانگین ترافیک دیتای ماهیانه مصرف شده توسط هر اسمارت فون.

• 504 کیلوبیت بر ثانیه – میانگین سرعت شبکه دیتای موبایل جهانی.

 
عکس ها

 
• 7 پتابایت – حجم عکس های اضافه شده به فیسبوک در هر ماه.

• 300 میلیون - تعداد عکس های جدید اضافه شده به فیسبوک در هر روز.

• 5 میلیارد – تعداد عکس های آپلود شده در اینستاگرام از ابتدای کار تا سپتامبر 2012

• 58 – تعداد عکس های اضافه شده به اینستاگرام در هر ثانیه.

• 1 – آیفون 4S اپل، محبوب ترین دوربین کاربران فلیکر بوده است.


  
  
<      1   2   3      
پیامهای عمومی ارسال شده
+ بسمه تعالی، وب سایت خوبی و اطلاعات جامعی داری خیلی خوشم آمد ، پیش پیش عید باستانی را تبریک می گویم ، دوست عزیر اگر فرصت کردی به وب سایت ( به روز جاجرم) (( جاجرم شهری است در خراسان شمالی )) سری بزن و اطلاعات خود را با اطلاعات و داده های همدیگر زیبا تر کنیم . دوستدار شما حاج قاسم ضمنا شماره تماس من 09194977732 است. در صورت دوست داشتن من را در لینک خود قرار بده-
کد تاریخ قمری ، شمسی و میلادی به همراه مناسبت

دریافت کد رتبه جهانی سایت و وبلاگ